Er dette den nye Samsung Galaxy S4 Mini?


Kan dette være Samsung Galaxy S4 Mini

Det er kun uker siden Samsung annonserte årets mobil Galaxy S4. Det er denne modellen alle vil bruke som sammenligningsgrunnlag når man kjøper seg en ny mobil. I allefall de som velger å bruker rundt 5000 kroner på en ny smarttelefon. Det finnes gode alternativer i HTC One, Sony Xperia Z og ikke minst Apple iPhone 5.

Nå ser det ut til at Samsung også vil komme med en ny Mini modell. Denne skal få det klingende navnet Galaxy S4 Mini. Det er alltid vanskelig å komme opp med nye navn på smarttelefoner. Galaxy blir brukt av hele Samsung sin mobiltelefonportefølje. S4 heter toppmodellen, og nå kommer det sannsynligvis en ikke fult så topp modell og låner navnet av den store Galaxy S4. Den lille Galaxy S4 er ikke i samme liga som storebror.

Selv om Samsung ikke har lansert smarttelefonen Galaxy S4 Mini har det lekket spesifikasjonene som forteller hva slags mobil det blir. Den har en 4.3-tommer AMOLED skjerm (Galaxy S4 har en 5-tommer skjerm). Den har en 1.6 GHz tokjernet prosessor, 1 GB RAM og et kamera i størrelsesorden 5-8 megapiksler. Galaxy S4 vil kjøre på siste versjon av Android med Jelly Bean 4.2.2. Som vanlig er det TouchWiz brukergrensesnitt på toppen av operativsystemet.

kilde

Lignende saker

comments powered by Disqus