Er Nexus 5 på vei? Flere nettbutikker har sluttet å selge Nexus 4


Android robot

Google I/O starter tirsdag neste uke, og Google har alltid brukt denne årlige utviklerkonferansen til å lansere flere av sine Android produkter. Som regel er det programvare i fokus på denne konferansen, men også maskinvare har blitt presentert for første gang der. Nexus 7 nettbrettet og Project Glass var siste maskinvaren som ble annonsert på denne konferansen i mai i fjor.

Flere av de største nettbutikkene i Storbritannia har i løpet av de siste dagene fjernet Nexus 4 fra sine butikkhyller, så det spekuleres i om Nexus 5 kanskje vil bli lansert på årets konferanse. Samtidig er det ikke lenge siden Nexus 4 kom på markedet, så det kan også være at en oppgradert Nexus 4 med støtte for LTE vil se dagens lys om en uke. Noen utgaver av den eksisterende Nexus 4 hadde en LTE chip som ikke var i bruk, med før Google slapp en oppdatert versjon av Android som fjernet støtten gikk det faktisk ann å aktivere 4G LTE på noen enheter.

Google I/O er en utviklerkonferanse hvor Google presenterer framtidige løsninger for sin mobilplattform. Vi vil ganske sikkert bli vist nye funksjoner som kommer i Android 5.0 Key Lime Pie. Det nye operativsystemet kan meget godt bli demonstrert på en Nexus 5.

Lignende saker

comments powered by Disqus