HTC kan slippe en Google utgave av HTC One


HTC One nærbilde

Det spekuleres nå i flere fora om HTC og Google vil lage en versjon av HTC One som kjører en ren utgave av Android. Akkurat slik som Samsung Galaxy S4 Google Edition som ble annonsert for en uke siden. En rekke kilder antyder at HTC vil slippe en HTC One uten HTC Sense, men det er samtidig flere andre som trekker det hele i tvil. Nettstedet Geek.com mener å vite at HTC ønsker å lansere en HTC One i USA hvor man kun har installert en «ren» utgave av Android. Selv om det samme nettstedet var tidlig ute med informasjon om at Galaxy S4 også ville komme i en Google utgave og fikk rett i det, betyr det ikke at de har rett denne gangen.

Nedenfor ser du en Tweet av HTC ansatte Jet Leigh. Denne tweeten var et svar på Samsung sin annonsering av Galaxy S4 Google Edition. Det som koster 649 USD er en utviklerutgave av HTC One. Denne utgaven har 64 GB lagringsplass, kjører Android 4.1 og HTC Sense, og den har en ulåst Bootloader som bl.a gjør det enkelt å installere andre versjoner av Android. Det Leigh mener er at man kan kjøpe en «ren» HTC One, eller vente på noe bedre som mange antar er en HTC One Google Edition.

Jeg synes HTC sitt brukergrensesnitt HTC Sense 5.0 som vi finner på HTC One er blitt ganske bra. En ren utgave av Android gjør at man kan oppdatere til siste versjon av operativsystemet før alle andre. Det er også installert mindre spesialprogrammer som man kanskje aldri vil bruke. Hvis noe av dette er viktig burde man heller se på en Google Nexus modell. For alle andre kan HTC One med HTC Sense være det beste valget.

HTC Leigh

 

Lignende saker

comments powered by Disqus