HTC One i blå og rød


Blå HTC One

HTC One – et manipulert bilde hvis noen skulle være i tvil

HTC sin toppmodell HTC One er foreløpig bare tilgjengelig i sort og sølv. Dette er klassiske «farger» som ikke vil gå av moten med det første. Noen vil kanskje si at det kan bli litt kjedelig med disse konservative fargene. For et par år siden var det populært å kjøpe nytt bakdeksel til mobilen sin med spreke farger eller andre bildemotiver for å få en mobil som skilte seg ut fra mengden. Det er nok ikke like populært å bytte ut orginaldekselet lenger. Men det er flere som kjøper ekstra beskyttelsesdeksel til sin nyinnkjøpte smarttelefon med glass både foran og bak. Et ekstra beskyttelseslag gjør selvsagt at mobilen blir tykkere og tyngre, men til gjengjeld får man en mobil som tåler litt ekstra og som få andre har.

Nokia er flinke til å lage mobiltelefoner med mange farger. Asha 501 som ble lansert for noen uker siden er et eksempel på en mobil som kan fås i spreke farger. Her kan man velge mellom gul, rød, blå, grønn, sort og hvit.

Nå ser det ut til at også HTC vil tilby sine kunder litt flere farger på toppmodellen HTC One. En nettbutikk i Storbritannia la en liten periode ut bilder av en rød HTC One som du kan se av illustrasjonen nedenfor. Det har også tidligere blitt observert en rød utgave på HTC sin offisielle nettbutikk i USA. I følge bloggen Pocket-lint så vil HTC One også bli tilgjengelig i blå

HTC One i rødt

Er rød eller blå en farge du kunne vurdert eller er de klassiske fargene finere?

kilde

Lignende saker

comments powered by Disqus