Moto X – En ny toppmodell fra Motorola


Motorola Moto X

Motorola bekrefter at den neste toppmodellen skal hete Motorola Moto X. Modellen er ikke annonsert men Motorola sin toppsjef Dennis Woodside røpte en rekke spennende ting om smarttelefonen under en samtale på AllThingD sin konferanse i natt. Det ble bekreftet at Google ikke gir noen av sine samarbeidspartnere spesialbehandling når det gjelder Android. Motorola får heller ikke noen fordeler av å bli eiet av Google.

Navnet for den nye toppmodellen blir som ryktene sa Moto X. Mobiltelefonen skal hovedsaklig produseres i en nedlagt fabrikk i Texas USA som tidligere produserte Nokia sine mobiler. Prosessorene vil bli kjøpt inn fra Taiwan og OLED skjermene kommer fra Korea. Over 2000 mennesker skal jobbe på fabrikken i USA.

De områdene jeg tipper samarbeidet med Google allikevel har vært ekstra nært er hvordan Moto X er klar over hvilke miljø den er i. Som kjent er Google Now / Google Nå en tjeneste for Android som på en smart måte viser deg info du ikke har spurt etter. Den sjekker bl.a lokasjonen din og gir deg rutetidene til den bussen du vanligvis tar når du venter på holdeplassen. Motorola Moto X blir enda mer intelligent og den vil automatisk starte kamera appen når du ønsker å ta et bilde. Hvis du reiser over en viss hastighet på en bilvei kan den automatisk starte navigasjonsappen. Woodside sa at Motorola var gode på å oppnå god batterikapasitet for sine mobiler, men at selskapet er enda bedre med sensorteknologi.

Woodside sa også at Moto X skal konkurrere med iPhone og Galaxy S4 så vi har sikkert mye å glede oss til når det blir lansert utpå høsten en gang.

kilde

Lignende saker

comments powered by Disqus