HTC One kommer nå i rødt


HTC One lansert i rødt

HTC One er det taiwanske selskapet sin toppmodell. Det er denne modellen som har gjort at mange fikk troen på at HTC igjen vil være med å kjempe i toppen. Det skjønner jeg godt. HTC One er en av de beste smarttelefonene du kan få tak i akkurat nå. Nå håper HTC at mobilen vil selge enda bedre etter at de i dag lanserte en rød utgave.

For tre uker siden kom HTC One inn på topp-10 listen til NetCom. En åttende plass betyr at HTC One er en populær mobil også her i Norge. Salgslistene til Telenor og Netcom har i lang tid vært dominert av Apple og Samsung med sporadiske besøk av Sony.

Vi har ikke sett spor av nye modeller fra HTC i det siste. Jeg følger godt med på ryktebørsen og det vil uten unntak lekke bilder og info hvis en ny modell er klar for produksjon. Det har ikke skjedd nå i det siste, så HTC One vil fortsatt være HTC sin toppmodell også de neste månedene. Det er vel derfor HTC utgir en pressemelding om at en av mobilene deres nå finnes i rødt.

HTC One er en 4.7-tommer Android smarttelefon med en rask Snapdragon 600 prosessor fra Qualcomm. Den er mest kjent for sitt gode fire (4) megapiksel kamera hvor hver piksel i bildesensoren er mye større enn vanlig. Dette gjør at HTC One tar meget gode bilder i mørke omgivelser. 4 megapiksler holder til alt som distribueres digitalt slik som Facebook, Instagram, Flickr eller Twitter. I tillegg blir det gode utskrifter av denne mobilen.

Les også: Kameraduell – Sony Xperia Z møter HTC One

HTC One i rødt

Lignende saker

comments powered by Disqus