Android 4.1 Jelly Bean klar for Sony Xperia S


Android 4.1 Jelly Bean klar for Sony Xperia S

Nå har Sony endelig begynt utrullingen av Android 4.1 Jelly Bean for Xperia S. Det er vel på tide vil vel mange si. Med over et år på markedet begynner denne modellen å bli relativt gammel, og flere har sikkert byttet den ut med en nyere modell. Normalt blir det annonsert på Sony sin blog når nye oppdateringer av Android blir sluppet, men det kan se ut som om nyheten ikke har nådd Sony sine bloggere enda. Det er Sony i Frankrike som har postet nyheten på sin Twitter konto. Det vil si at utrullingen i Frankrike har begynt, og at vi sikkert vil få Jelly Bean for Xperia S her i Norge i løpet av neste uke.

Android 4.1 Jelly Bean har vært lovet for Xperia S i lang tid. En endelig dato ble først satt for en måned siden da Sony lovet at Android 4.1 skulle bli sluppet i slutten av mai. Sony Xperia S ble sluppet for over et år siden, og mange eiere av smarttelefonen har lengtet etter en Jelly Bean oppdatering. På Sony sine diskusjonssider har det vært så mye mas om oppdateringen at moderatorene har måtte stenge av forumet for nye spørsmål om dette.

Det blir spennende å se hvilke forbedringer Jelly Bean vil få etter at Xperia S blir oppdatert. Vi vet at batterisparingsmodusen Stamina i teorien vil gi lenger standby tid, men hvor mye gjenstår å se.

Sony Xperia S litt raskere etter oppdatering til Android 4.1.2 Jelly Bean

Nettsiden www.sonymobile.com/update har en liste over de siste oppdateringene som er gjort for alle Xperia modellene, men Jelly Bean er ikke oppført hos Xperia S enda. Erfaringsmessig kan det være lurt å bruke PC Companion til å sjekke om du har siste versjon. Programmet er som regel tidligere ute med oppdateringene enn nettsidene til Sony.

Lignende saker

comments powered by Disqus