Kan dette være en billigutgave av Apple iPhone?


Apple med en billigutgave av iPhone

Flere nettsteder spekulerer nå i om ikke Apple skal lansere to nye iPhone modeller i år. En oppdatert iPhone 5S utgave som selvsagt vil være bedre, raskere, smartere og imponerende enn nåværende iPhone 5. Men også en billigutgave av smarttelefonen som vil være rettet mot markeder hvor betalingsvilligheten ikke er alt for stor. Altså ikke for oss her i Norge.

Det er ikke sikkert at Steve Jobs ville ha godkjent at Apple skulle lansere en billigere utgave av den populære smarttelefonen. Utifra bilder postet på det Kinesiske nettstedet Sina så ser det ut som om en modell med Apple sin proprietære Lightning port. Nedenfor har jeg justert bilde en anelse sånn at man også kan se en 3.5mm lydutgang og muligens en høytaleråpning.

Designer minner litt om den eldre iPhone 3S noe som mange sikkert vil mene er litt utdatert. Til en viss grad er det ofte sånn at pris, design og funksjonalitet følger hverandre. Hvis man ikke er villig til å betale det Apple forlanger for sine relativt kostbare iPhone 5 og snart iPhone 5S, så blir designet deretter.

 Rimelig iPhone på trappene

Ny iPhone med rundere former

kilde

Lignende saker

comments powered by Disqus