Nå kan man installere Nexus tastaturet på alle enheter som kjører Android 4.0


Google Nexus Keyboard nå for alle Android 4.0 mobiltelefoner og nettbrett

Google har nå lagt det virtuelle tastaturet som finnes for Nexus modellen ut på Google Play. Det betyr at alle som har et nettbrett eller smarttelefon som kjører Android 4.0 eller nyere kan få samme brukeropplevelsen som Nexus eiere. Utviklerne av de populære SlideIT, SwiftKey og Swype vil helt klart oppleve et redusert salg den nærmeste tiden da Google Keyboard / Google Tastatur.

Dette er tastaturet som følger med Android. Samsung, HTC, Huawei, Sony og de andre produsentene velger som regel å selge sine smarttelefoner med et annet tastatur. Det er mange valgmuligheter på Android plattformen. Å velge et tastatur som passer er ett av de mulighetene. Jeg har selv vært flittig bruker av SwiftKey, men etter overgang til Nexus 4 så synes jeg Android sitt tastatur er bedre.

Det skader ikke å teste ut et nytt tastatur. Man kan enkelt bytte mellom alle installerte tastaturene på Android enheten. Derfor råder jeg alle til å sjekke ut noen av de tre appene nevnt over for å få en viss oversikt over hvilke fordelene de har i forhold til Google sitt innebygde tastatur..

Tastaturet kan gratis lastes ned fra Google Play

Lignende saker

comments powered by Disqus