Bilder av HTC One Mini


HTC One Mini og HTC One

For et par dager siden annonserte Samsung at det snart vil komme en Galaxy S4 Mini på markedet. Nå kan det se ut som om HTC vil gjør det samme og lansere en mindre utgave av HTC One. På bildet over kan man se den originale HTC One og en mindre HTC One som ligger oppå denne. De ser ganske like ut, men hvis man kikker nøyere etter kan man se at antall hull til høyttalerne er færre på HTC One Mini.

HTC One sin skjermstørrelse er som kjent på 4.7 tommer. HTC One Mini har en mindre skjerm, og det spekuleres i om den er 4.3-tommer stor med 1280 x 720 piksler stor oppløsning. 720p på en 4.3-tommer gir en PPI på 341. HTC One har en PPI på 468 noe som er best man kan få uansett skjermstørrelse. En PPI på 341 mer enn nok fordi et menneske med normalt syn ikke klarer å skille detaljer når skjermen har så høy PPI.

Prosessoren i HTC One Mini vil helt sikkert være mindre kraftig enn firekjerner varianten på 1.7 GHz som ligger i HTC One. Det ryktes at HTC One Mini vil ha en tokjerner prosessor, 2 GB internminne og 16 GB intern lagringsplass.

Kameraduell – Sony Xperia Z møter HTC One

Hvis HTC også velger å selge HTC One Mini med det samme Ultrapixel kamera som finnes i HTC One så og setter prisen rett, så er jeg overbevist om at HTC One Mini vil bli en bestselger. Prisen blir i antageligvis rundt 3.000 kroner. HTC One får man nå i nettbutikker til 5.000

Flere bilder av HTC One Mini kan du se hos den estlandske nettavisen Forte

Lignende saker

comments powered by Disqus