Dette er innsiden av Samsung Galaxy S4


Sånn fjerner man skjermen på Galaxy S4

iFixit er et nettsted som lager instruksjoner på hvordan man kan reparere mange av dagens forbrukervarer selv. De har laget en rekke instruksjonsvideoer på hvordan man f.eks kan bytte skjerm på populære mobiltelefoner og nettbrett. iFixit er spesielt glade i å se på iPhone, iPad og andre produkter fra Apple. En god grunn til dette er vel at iFixit selger verktøy og manualer for å gjøre denne jobben lettere. Denne gangen er det konkurrenten Samsung som får en av sine smarttelefoner dissekert.

Siden bakdekselet på Galaxy S4 må kunne åpnes av brukeren for å sette inn SIM-kort og minnekort så er det kun en spiss negl som skal til. For å fjerne skjermen slik at denne kan byttes kreves egne verktøy så dette bør nok overlates til andre. Presentasjonene fra iFixit er som regel ganske elegante og denne er ikke noe unntak. Det bemerkes at med Galaxy S4 sin mulighet for å bruke front og hovedkamera samtidig så er nå ikke bare mulighet for å ta bilde av maten sin, men også enkelt å ta bilde av seg selv som tar bilde av maten.

iFixit gir også karakter på hvor lett det er å reparere produktene. Hvis det er standardkomponenter som er benyttet, så gis det høyere score. Samsung Galaxy S4 får karakteren 8 av 10.

Her er videoen som forklarer det hele

kilde

Lignende saker

comments powered by Disqus