LG Optimus F5 snart tilgjengelig i butikk


LG Optimus F5

Det har blitt lansert ganske få nye mobiltelefoner fra LG i det siste. I alle fall modeller for det norske markedet. LG har en relativt stor mobiltelefonportfolio men det er ikke alle modellene som kommer til Norge. Senest i forrige uke ble det den vanntette modellen Optimus GH lansert i Taiwan. Denne kunne selvsagt ha hjulpet LG med å øke markedsandelen i Norge, men foreløpig er Optimus GJ bare tilgjengelig i Taiwan. Med en markedsandel på 3.8% er LG allikevel verdens tredje største produsent av smarttelefoner, bare slått av Samsung og Apple.

En av grunnen til at LG ikke selger fantastisk godt her i Norge er at selskapet har satset hard på 4G LTE smarttelefoner. Som kjent er ikke utbredelsen av 4G veldig god her i landet så det er kanskje mange som ikke har sett behovet for en 4G modell. 4G dekningen i Norge vil forhåpentligvis bli bedre og bedre så kan LG også vokse her i landet. Selv bor jeg i Oslo sentrum og sliter med veldig dårlig 3G dekning fra Telenor, så personlig har jeg ikke stort behov for en mobil med raskere nett.

LG Optimus F5 har en 4.3-tommer skjerm med 540 x 960 piksel oppløsning. Det gir en relativt lav PPI på 256. Den har en 1.2 GHz tokjernet prosessor og 1 GB internminne. Intern lagringsplass på 8 GB kan utvides med eksternt minnekort. Kameraoppløsningen er på 5 megapiksler og operativsystemet er Android 4.1 Jelly Bean.

Nå har vi fått bekreftet releasedato for Optimus F5 her i Norge. Den skal være tilgjengelig i en butikk nær deg i løpet av neste uke. Forventet utsalgspris blir 2.500,- noe jeg vil påstå er ganske rimelig tatt i betraktning at dette er en 4G LTE modell.

Lignende saker

comments powered by Disqus