Samsung Galaxy S4 snart tilgjengelig i butikk


Samsung Galaxy S4 snart tilgjengelig i butikk

Samsung Galaxy S4 snart tilgjengelig i butikk

I følge pressemeldingen jeg fikk fra Samsung i dag, så vil det nye flaggskipet Galaxy S4 være tilgjengelig i norske butikker neste lørdag den 27 april. Anbefalt utsalgspris vil være 6000 kroner. En ganske stiv pris for en mobil som for mange vil være erstattet av noe bedre om et år. Sony Xperia Z og HTC One koster til sammenligning tusen kroner mindre. Heldigvis er det ikke den offisielle prisen som gjelder i norske nettbutikker. Når jeg sjekket i dag tidlig fant jeg minstepriser rundt 5150,-. Det høres bedre ut. Nå blir det en priskrig med de to andre nevnte modellene.

Galaxy S4 er lettere og en anelse mindre enn HTC One og Xperia Z men ellers følger den i det samme sporet. Det er en 5-tommer skjerm med full HD 1920 x 1080 oppløsning. 13 megapiksel kamera og 2 GB internminne. Det som blir spennende å se er om hvor mye en 1.9 GHz firekjerner prosessor er i forhold til en 1.7 GHz og 1.5 GHz som vi finner i henholdsvis HTC One og Sony Xperia Z.

Det var ikke spesifikasjonene Samsung hadde i fokus da de lanserte Galaxy S4. Det var nye funksjoner slik som S Translator, S Health, Group Play, Story Album, Samsung Hub, Drama Shot, Smart Pause og HomeSync. Vi får se hva annmeldelerene sier og om det er dette som skal til for å holde Samsung på toppen av salgstoppen det neste året

 

Lignende saker

comments powered by Disqus