Sony Xperia Z Ultra benchmark knuser alle tidligere resultater


Sony Xperia Z Ultra ZU knuser alle benchmark resultater

Sony Xperia Z Ultra knuser alle tidligere rekorder i ytelsesappen AnTuTu. Xperia Z Ultra får 32.173 poeng i AnTuTu. Resultatene i AnTuTu versjon 3.3 kan ikke sammenlignes med de fra tidligere versjonene av Android appen. AuTuTu 3.3 har flere under-tester og Android enhetene som testes i denne versjonen får høyere poeng enn i f.eks versjon 2.9 som ofte er blitt brukt i mange eldre mobiltester. Til sammenligning får toppmodellen Galaxy S4 en poengsum rundt 28.000 og HTC One får litt under 25.000. Dette er syntetiske tester som ikke sier noe om hvordan brukeropplevelsen er ellers. Både HTC One og Galaxy S4 har den nest raskeste Snapdragon 600 prosessoren fra Qualcomm. Galaxy S4 fås også også med en åttekjernes Exynos 5 prosessor hvor AnTuTu resultatene er nærmere 27.000 poeng.

Sony Xperia Z Ultra / Xperia ZU vil være en av de første smarttelefonene som bruker Qualcomm sin Snapdragon 800 prosessor. Dette er den raskeste prosessoren på markedet nå. Galaxy S4 vil også få en Snapdragon 800 prosessor senere og noen tidlige tester viser at den har et AnTuTu resultat på 31.491 poeng.

I utgangspunktet skal man ikke ta skjermbilder fra ukjente kilder for god fisk. Nå har det seg sånn at Esato medlem huiyi som har postet denne til diskusjonsforumet er relativt troverdig.

Lignende saker

comments powered by Disqus