5 millioner videoklipp lastet opp til Instagram det første døgnet


5 millioner videoklipp lastet opp til Instagram første 24 timer

5 millioner videoklipp har blitt lastet opp til Instagram i løpet av de første 24 timene. Bildedelingstjenesten som i fjor høst ble kjøpt opp av Facebook lanserte i går mulighet for å laste opp video klipp fra mobilen. Det er tydelig at dette var populært blant Instagram 130 millioner brukere. Det er bildedeling som fram til nå har vært Instagram sin hovedtjeneste. Dette vil mest sannsynlig endre seg nå som man også kan filme opptil 15 sekunder med video og laste klippet opp til Instagram.

Filmklippet som lastes opp må ikke nødvendigvis være sammenhengende. Det er mulig å sette sammen flere små klipp for å lage 15-sekunder videoen. Redigeringsmulighetene er få. Den siste scenen som er tatt opp kan slettes og man kan legge på en av 13 mulige filtere.

Deling av video ble mulig for alle som installerte eller oppdaterte sin iOS og Android app en gang etter torsdag. Instagram har fortsatt ikke prioritert å lage en app for Windows Phone. Facebook CEO Mark Zuckerburg sa under Instagram sin pressekonferanse i går at «Windows Phone er veldig interessant» men at de ikke hadde noe å annonsere i dag.

kilde

Lignende saker

comments powered by Disqus