Motorola Moto X får en 1.7 GHz tokjernerprosessor


Motorola Moto X

I følge en tweet av @evleaks så har vi nå fått vite litt mer om Motorola Moto X. evleaks er den kilden som har postet flest lekkasjer den siste tiden. På en troverdighetsskala fra en til ti vil jeg gi eveleaks en nier. Lekkasjene til evleaks er som oftest bilder av uannonserte smarttelefoner, men også detaljert informasjon om saker som egentlig burde vært bedriftshemmeligheter. Siste nytt fra den anonyme posteren er at Motorola Moto X får tokjernerprossessoren Qualcomm Snapdragon MSM8960 Pro, 2 GB RAM, 16 GB lagringsplass. Den vil også få et 10 megapiksel hovedkamera og et 2 megapiksel front kamera. Operativsystemet er Android 4.2.2.

Motorola fikk ikke æren av å lage den neste Nexus smarttelefonen for Google. I alle fall ble det ikke lansert noe ny Nexus under Google I/O i mai. At navnet på Motorola sin neste toppmodell skal hete Moto X ble senere bekreftet av toppsjefen i Motorola, Dennis Woodside.

Moto X sine spesifikasjoner kan nok ikke konkurrere mot de andre Android toppmodellene Samsung Galaxy S4, HTC One eller Sony Xperia Z. Moto X ligge litt bak på det meste. Hvis det er noe som gjør at jeg skulle tvile på disse spesifikasjonene må det være at mobilen har et 10 megapiksel kamera. Jeg kan ikke huske å ha sett en bildesensor i en mobiltelefon med denne størrelse. Vanligvis brukes 5, 8, 12, 13 eller 16 megapiksler bildesensor i dagens mobilkamera.

 

Lignende saker

comments powered by Disqus