Samsung lanserer 4-tommer store Galaxy Ace 3


Samsung Galaxy Ace 3 er annonsert

Samsung er virkelig på hugget for tiden. Det går ikke en uke uten at de presenterer nye Android produkter. Denne uken startet selskapet med Galaxy Ace 3. En rimelig 4-tommer Android smarttelefon med bare 3G støtte eller og en versjon med LTE 4G.

Galaxy Ace 3 er som du sikkert skjønner tredje generasjon i Ace-serien. Originalen Ace ble lansert i begynnelsen av 2011 og hadde en 3.5-tommer skjerm med 320 x 480 piksel oppløsning. Prosessoren var klokket til 800 MHz og den kjørte Android 2.2. Hopper vi et år fram i tid er vi i februar 2012. Da ble Galaxy Ace 2 lansert. Fortsatt med en 800 MHz prosessor, men denne gangen med en litt større skjerm på 3.8-tommer som hadde en oppløsning på 480 x 800 piksler.

Trenden er altså klar. Skjermene blir større og større. Også i billigsegmentet. Samsung Ace 3 som ble lansert denne uka har nemlig en 4-tommer skjerm med en oppløsning på 480 x 800 piksler. Prosessoren har to kjerner og er klokket til 1 GHz. Selv om bildesensoren sikkert er oppdatert, har Ace 3 fortsatt et kamera med 5 megapiksler oppløsning.

Samsung Galaxy Ace 3 blir tilgjengelig i tre versjoner en med støtte for 3G nettverk, en med støtte for 2 SIM-kort og 3G nettverk. Den siste har fått 4G LTE støtte og NFC. 3G versjonen med og uten dual-SIM støtte har de samme spesifikasjonene. Ace 3 LTE har også et litt større batteri på 1800 mAh. Alle utgavene kjører Android 4.2 som er siste versjon av operativsystemet. Vi har ikke fått vite noe om tilgjengelighet eller pris i Norge, så det er mulig at den ikke blir å finne i norske butikkhyller. De to eldre Ace modellene kan fortsatt kjøpes her til lands, så jeg vil anta at også Ace 3 kommer til Norge. Jeg vil anta at det kun er LTE 4G modellen som eventuelt kommer for salg. Det er veldig sjelden vi får mobiler med støtte for 2 SIM-kort hit til Norge.

Lignende saker

comments powered by Disqus